Különleges desszertek után kutattam a neten, amikor ráakadtam erre a receptre. Elképesztően egyszerű és az íze ISTENI!
Hozzávalók
kb. 230g jó minőségű csokoládé ( tejcsokoládé is használható)
¾ bögre vaj megolvasztva
1¼ bögre cukor
2 tojás
2 teáskanál vanília
¾ bögre liszt
¼ bögre kakaópor (lehetőleg nem cukrozott)
1 teáskanál só
Elkészítés
- Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra.
- A csokoládét darabokra vágjuk. A felét olvasszuk meg, a másik felét pedig rakjuk el későbbre.
- Keverjük össze az olvasztott vajat és a cukrot, majd 1-2 percen át verjük fel a tojásokkal vaníliával együtt.
- Öntsük bele az olvasztott csokoládét (győződjünk meg róla, hogy a csokoládé nem túl forró), majd szitáljunk bele lisztet, kakaóport és a sót, ahogyan a lent található videón is látható.
- Vigyázzunk arra, hogy ne keverjük össze túlságosan.
- Öntsük bele a félretett csokoládé darabokat, majd öntsük át a tésztát egy sütőpapírral borított négyzet alakú sütőedénybe/tepsibe.
- Süssük 20-25 percig, attól függően, hogy hogy szeretjük a browniet, majd hűtsük le teljesen.
- Szeleteljük fel, majd szolgáljuk fel egy hideg pohár tejjel :)
Ez a videó nagyon sokat segít:
Jó étvágyat!
GastroSpy